Henkilökohtainen valmennus

Haluaisitko muutosta elämääsi?
Tänään on paras aika muutokselle!

Henkilökohtainen valmennus (Life Coaching)

Haluatko muutosta elämääsi, muttet tiedä mistä tai miten aloittaa? Viekö joku tai jokin liikaa energiaasi? Oletko väsynyt, uupunut tai innoton? Oletko sitä mieltä, että elämällä pitäisi olla sinulle enemmän annettavaa – tai sinulla elämälle? Elämäntaidon valmennus – Life Coaching auttaa sinua löytämään tavoitteesi ja saavuttamaan ne!

Elämäntaidon valmennus – Life Coaching on ratkaisukeskeistä, eteenpäin vievää, innostavaa ja kannustavaa. Ja ehdottomasti luottamuksellista ja kunnioittavaa. Se tapahtuu aina valmennettavan lähtökohdista. Valmennus alkaa elämäntilanteen kartoituksesta – “päästäkseen perille täytyy tietää missä on ja minne on menossa”, jonka jälkeen valmennettava miettii tavoitteensa ja lopuksi rakennetaan toimintasuunnitelma siitä, mitä valmennettava voi/haluaa ja aikoo itse tehdä päästääkseen tavoitteeseensa.

Valmentaja auttaa sinua tunnistamaan  energiasyöppösi ja opit välttämään niitä. Löydät valmennuksessa sisäiset voimavarasi ja saat rohkeutta kulkea kohti tavoitteitasi.

Haluatko löytää täyden potentiaalisi ja elää onnellisena, itsesi ja arvojesi mukaista elämää? Tule voimaantumaan henkilökohtaiseen valmennukseen. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

"Uupuneesta innostuneeksi"

Tavataan ja keskustellaan sinun paremmasta tulevaisuudestasi

    Ota yhteyttä puhelimitse tai viestillä
    0400-506 272
    iina.lempinen@valmiina.fi

    Valovoimainen ja innostava esiintyjä!