Linkkejä ja vinkkejä

Linkkivinkkejä

www.positiivarit.fi

Suosittelen tilaamaan Ajatusten Aamiaisen. On mukava, että sähköpostissa on joka aamu muistutuksia siitä, että voin aina itse valita asenteeni ja suhtautumiseni elämään ja toisiin ihmisiin. Myös paljon muuta hyödyllistä!


Elämän viisauksia sinulle

Ihminen ei voi löytää uusia valtameriä,
ellei hän uskalla kadottaa rantaa näkyvistään.
Andre Gide


Rentoutumisäänitteet

Sivun oikealla on kuunneltavissa rentoutusäänitteet. Ohjattuja rentoutuksia on 3 erimittaista: 1 min, 5 min sekä 15 min. 1 min ja 5 min on suunniteltu tehtäväksi istuen ja min 15 min tehdään lepoasennossa, sängyllä tai lattialla. Seuraa äänitteiden ohjeita ja anna itsellesi lupa rentoutua. Pysähdy, keskity 100% vain kuuntelemaan ohjeita. Rentoutuminen voi aluksi tuntua haasteelliselta, mutta mitä useammin rentoudut, sitä helpommaksi se muuttuu. Kannattaa aloittaa 5 min ja 15 min rentoutuksista ja vasta sitten siirtyä 1 min rentoutukseen. Poista silmälasit ennen rentoutusten aloittamista! Varmistaudu, että sinulla on mukava olla (ei kiristäviä vöitä tms).

LATAAMINEN KÄNNYKKÄÄN MP3 TIEDOSTOKSI:

Kun lataat ohjatut rentoutukset mp3-tiedostoina kännykkääsi, rentoutukset ovat käytössäsi aina kun niitä tarvitset – kesken työpäivän, autossa istuessasi, (huom! varoitus älä ikinä kuuntele rentoutusohjeita autolla ajaessasi!) illalla kotona tai hotellissa. Tarvitset puhelimesi mukana olevan USB-kaapelin, kiinnitä se tietokoneeseesi ja puhelimeesi ja tallenna mp3 tiedostot kännyysi.  Voit myös hyödyntää Bluetoothia tallentaessassi. Halutessasi voit myös tallentaa tiedostot tietokoneellesi. (Painamalla hiiren oikeanpuolesta näppäintä pääset tallentamaan tiedostot).

VAROITUS! Älä ikinä kuuntele rentoutusohjeita autolla ajaessasi!


Kirjavinkit

Onni ei ole paikka, johon saavutaan
- vaan tapa matkustaa.
Margaret Lee Runbeck