Muut koulutukset

Muut koulutukset

Tarjoan myös muita koulutuksia ja valmennuksia, esimerkiksi:

  • Enneagrammi – työpaikan 9 hyvää ja erilaista tyyppiä
  • Arjen aakkoset ja kauneuden konstit  (yhteistyössä Tmi Kisse )
  • Iloa ja voimia arkeen
  • Tavoitteet toteutumaan – Unelmakartan avulla (Aarrekartta, Täsmäkartta, Tavoitekartta, Projektikartta, Huippumyyjä-kartta, Huippuasiakaskohtaaminen-kartta jne)

Katso näistä lisää sivulla olevista kuvauksista. Jos et löytänyt hakemaasi, ota yhteyttä, tarjoan myös räätälöityjä koulutuksia.

Enneagrammi – työpaikan 9 hyvää ja erilaista tyyppiä

  • enneagrammi-persoonallisuustyypit – yhdeksän hyvää ja erilaista tyyppiä
  • itsetuntemus on kaiken viisauden alku – itsensä johtamisen apuna
  • tunnista oma stressikäyttäytymisesi & löydä oma kasvusuuntasi
  • millaisten enneagrammi-tyyppien kanssa sinä työs

Iloa ja voimia arkeen

TYKY-tilaisuuksiin, asiakastilaisuuksiin, erilaisille yhdistyksille ja järjestöille

“Iinan esitys on lähellä omaa arkeamme ja sen ongelmia. Miten niistä selviän?Miksi vain minulla vastustaa vai sattuuko näitä muillekin? Iina herättää luennollaan kuulijan miettimään ja ottamaan kantaa arjen ongelmien ratkaisuun sekä huomaamaan vastauksien olevan usein yllättävän lähellä.”
Tuomo Määttä, Kainuun Myyntimiehet ry, puheenjohtaja
Olen pitänyt “Iloa ja voimia arkeen” -esitystä monenlaisille ryhmille eräänlaisena hyvinvointiherättelynä. Kuulijoinani ovat olleet niin Myynnin ja Markkinoinnin ammatilaiset eri puolilla Suomea kuin myös yrittäjät, kotiäidit, omaishoitajat ja eläkeläiset. Räätälöin esityksen sisällön aina sen mukaan, millainen kuulijoideni todellisuus on ja millaiset voimavarahaasteet heillä on elämässään.

Kerro millainen ryhmäsi/järjestösi/työyhteisösi on ja millaiset voimavarahaasteet teillä on, niin räätälöin sisällön sen mukaan!

"Syvällisempiä
heart-to-heart-kohtaamisia,
vaikuttavampaa viestintää"

Tavoitteet toteutumaan – Aarrekartan avulla

Aarrekartta-menetelmää voidaan hyödyntää esimerkiksi tiimin tavoitteiden kirkastamiseen, asiakaspalvelun tavoitteiden selkiyttämiseen tai työyhteisön viihtyvyyden mallintamiseen. Aarrekartan tekeminen (min. 3 tuntia) sopii erinomaisesti luovaksi ja hauskaksi osaksi mm. tiimi- tai TYKY-päivää tai kick-offiiin.

Aarrekarttoja tehtäessä yhteiset tavoitteet, visiot ja näkemykset voidaan helposti konkretisoida ja visualisoida kaikkien nähtäville. Kun luodaan yhdessä yhteinen Aarrekartta, kaikki tiiminjäsenet joutuvat ensin miettimään ja sitten konkretisoimaan tavoitteita. Luovasti yhdessä tehden uudet ideat pääsevät nousemaan esille ja konkretisoitumaan.

Olen käynyt kouluttaja Marika Borgin (ent. Burton)(www.namaste.fi) järjestämän MB Aarrekartta-kouluttajan kurssin.

"Enemmän läsnäoloa, tuloksia rennommalla otteella"