Valmentaja

Ajanhallintavalmennus Iina Lempinen

Iina Lempinen
(e. Rytikangas)

Voimavaravalmentaja, Työyhteisökouluttaja, Tietokirjailija, Valmentajien kouluttaja,
Elämäntaidon valmentaja

Opiskelen jatkuvasti lisää, mm. NLP:tä, vuorovaikutustaitoja, enneagrammitietoutta, mindfulnessia ja psykodynamiikkaa, voidakseni tarjota uusinta tietoa voimavaroista, jaksamisesta sekä vuorovaikutus- ja työyhteisötaidoista.

 

Innostava
Kannustava
Käytännönläheinen
Aito
Osaava
Osallistava
Oivalluttava
Ajankohtainen
Ajatuksia herättävä
Kokenut
Vuorovaikutteinen
Hauska

Valovoimainen ja innostava esiintyjä!


Kiitän vielä kertaalleen sinua koulutuksestasi “Stressi ja ajanhallinta” SMKJ:n risteilyltä! Esiintymistapasi on energinen, mukaansatempaava ja ajatuksia herättävä – Se synnyttää positiivista energiaa kuulijoissa, mutta laittaa myös analysoimaan itseään. Auttaa ymmärtämään sen seikan, että jos minä ihan itse en muutu – on turhaa odottaa muutosta ympäristöstään!

Minna Kurvinen, Karjalan MM Hallituksen jäsen, Marketing Manager, Suomen Biathlon Oy

Koulutus/referenssit

 • NLP Practioner 2013
 • Syksystä 2011 alkaen olen muiden valmennusten ja koulutusten lisäksi kouluttanut Valmentamossa (www.valmentamo.fi) uusia LCF Life Coahc®:eja. Olen myös pääkouluttajana maaliskuussa 2017 alkavassa LCF Life Coach® – ryhmässä Helsingissä ja kesäkuussa 2017 Kouvolassa alkavassa ryhmässä. (Lue lisää LCF Life Coach – koulutuksesta)
 • Kirjoitan parhaillaan kolmatta kirjaani työnimeltään “Valmentava viestintä – läsnäoleva kohtaaminen”, joka ilmestynee alkusyksystä 2017. Sain kirjaa varten myös Suomen Tietokirjailijat ry:n apurahan Suomen Tietokirjailijat ry/syksy 2016 apurahat
 • Tammikuussa 2011 ilmestyi kirjoittamani kirja Kehity ja jaksa tiimissä (kustantaja Helsingin Kamari Oy). (Lue lisää kirjasta).
 • Kirjoittamani käytännönläheinen ajankäytön- ja elämänhallinnan käsikirja Tehokas ajankäyttö – vähemmän stressiä, enemmän tuloksia (kustantaja Helsingin Kamari Oy) ilmestyi marraskuussa 2008.(Lue lisää kirjasta.)
 • Valmennusyrityksen Valmiina Coaching perustaminen 2005
 • Elämäntaidon valmentaja 2004, syventävät opinnot 2005.
 • PK Johtajuus-koulutus, HKKK Pienyrityskeskus 2000-2001
 • Pitkän työkokemukseni aikana, yli 10 vuotta valmentajayrittäjänä sekä mm. tuotepäällikkönä maahantuontiorganisaatiossa, olen saanut kokea tämän päivän työelämän vaativuuden ja haasteellisuuden. Olen tehnyt töitä sekä isossa että pienessä organisaatiossa, aina kansainvälistä kauppaa; myyntiä, markkinointia, tiedottamista ja kouluttamista. Opiskelin ulkomailla (Ruotsissa, Saksassa ja Englannissa) kansainväliseksi yritysassistentiksi ja olen kouluttanut itseäni aina työn ohella mm. Markkinointi-Instituutissa. Jatkuva opiskelu ja uuden oppiminen on intohimoni.

Mottoni:
”Sinulle ei koskaan anneta toivetta ilman,
että samalla saat valtaa sen toteuttamiseen.
Voit kuitenkin joutua tekemään töitä sen eteen.”
- Richard Bach

 • Koulutustapani: selkeä, innostava, hauska, lämmin, vuorovaikutteinen, käytännönläheinen ja kannustava
 • Elämänmuutos/maallemuutto 2004: Muutto Espoosta ”Suomen kauneimpaan kylään” (YLE ja MEK 1990), Iitin kirkonkylään, noin 1,5 tuntia pääkaupungista.
 • Neljän lapsen äiti, pojat jo aikuisia. – On harhaa, että me kasvatamme lapsia, tosiasiassa he kasvattavat meitä. – Neljän lapsen äitiys on erinomaista käytännön johtajuus-, motivointi-, läsnäolo- ja ajanhallintavalmennusta.
 • Arvoni: tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä, kokonaisvaltainen (keho, mieli ja henki) hyvinvointi, oma kasvuni ihmisenä, elinikäinen oppiminen, innostus ja kiinnostus on jokapäiväinen välttämättömyys, intohimoni on herätellä muita ajattelemaan omia voimavarojaan sekä auttaa ja innostaa muita kohti omia unelmiaan ja tavoitteitaan.
 • Harrastukseni: joogasta en luovu, rakastan myös lenkkeilyä luonnossa, minulla on sekä viher- että jauhopeukalo ja lukemista rakastan. Myös erilaisten teemajuhlien järjestäminen on todella hauskaa!
 • Voimalähteeni: ihanat lapseni, rakas puolisoni, luonto ja sen kauneus, hyvät ystäväni, kiinnostavat ajatuksia avartavat kirjat, upea yhteisö kollegoja, joiden kanssa oppiminen on ilo.