Referenssit

Asiakkainani on tällä hetkellä mm. useita Kauppakamareita ympäri Suomea, Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset SMKJ ry, Suomen Yrittäjät sekä useita erikokoisia yrityksiä, järjestöjä ja muita organisaatioita. Olen myös valmentanut julkishallinnossa mm. Valtiokonttorissa sekä valtion virastoissa, eri ministeriöiden henkilöstöä sekä oppilaitoksissa kuten yliopistoissa, ammattikorkeakoulussa sekä ammatillisen oppilaitoksen opettajia ja muuta henkilöstöä. Koulutan tällä hetkellä myös uusia Life Coacheja Valmentamossa (www.valmentamo.fi).

Palautteita asiakkailtani

Voin lämpimästi suositella muillekin Iinan valmennusta Menestyvä tiimityö-valmennuksen jälkeen!

APTEEKKIEN ELÄKEKASSA, VARPU HYVÖNEN, TALOUSPÄÄLLIKKÖ, CFO; MENESTYVÄ TIIMITYÖ – VALMENNUS

Kiitos sinulle antoisasta päivästä! Keskustelimme vielä valmennuksen annista jälkikäteen ja yhteisesti pidimme valmennusta erittäin hyvänä ja antoisana. Olisimme voineet olla vaikka kokopäivän, ehkä joku toinen kerta suunnittelemme vielä sellaisen.

OIKEUSMINISTERIÖ KOULUTUSYKSIKKÖ TIIMIVALMENNUKSEN JÄLKEEN

Kiitän vielä kertaalleen sinua koulutuksestasi “Stressi ja ajanhallinta” SMKJ:n risteilyltä! Esiintymistapasi on energinen, mukaansatempaava ja ajatuksia herättävä – Se synnyttää positiivista energiaa kuulijoissa, mutta laittaa myös analysoimaan itseään. Auttaa ymmärtämään sen seikan, että jos minä ihan itse en muutu – on turhaa odottaa muutosta ympäristöstään!

MINNA KURVINEN, KARJALAN MM HALLITUKSEN JÄSEN, MARKETING MANAGER, SUOMEN BIATHLON OY

Oikeastaan haluan taas kiittää Sinua. Olit keväällä Vantaan Flamingossa pitämässä koulutuspäivää terveys- ja sosiaalialan sihteereille. Keskustelimme jonkin verran päiväsi ohjelman ohessa, mutta on täysin ymmärrettävää ettet muista minua. (Tilaisuudessa oli yli 60 osanottajaa). Sinä teit kuitenkin lähtemättömän vaikutuksen minuun. Koulutuksen liitteenä saimme kirjasi “Tehokas ajankäyttö”, jota myös koulutuksessa käytit. Olen syksyllä aloittanut Turussa AMK:ssa henkilöstöjohtamisen erikoistumisopinnot ja tehtäviimme kuului mm. kirjareferaatin teko, kirjasi oli listalla, josta saimme valita. En kuitenkaan tehnyt itse kirjasta referaattia, vaan kurssilla uusi opiskelututtavuus kyseli, että voisinko suositella jotain ja näin ollen suosittelin kirjaasi. Hän piti tämänpäiväisessä opetusillassa tuon referaatin ja sait todella paljon kiitosta. Kirjasi herätti paljon kiinnostusta ja ainakin kaksi oli menossa hankkimaan teosta itselleen. Myös koulutussihteerimme arvosti asiantuntemustasi korkealle.Lämmin kiitos innostavasta asenteestasi ja lämpimät terveiset koko opiskeluryhmältä Turusta!

HEIDI 46 V, KAARINA; OSALLISTUI KUNTAKAMARIN VALMENNUSPÄIVÄÄN

Kiitos todella hyvästä valmennuksestasi eilen! Asia oli erittäin mielenkiintoista ja aiheellista tässä hektisessä elämässä. Sain valmennuksestasi paljon irti ja olo oli loppupäivän jotenkin “kevyempi” 🙂 Oli hyvä herätä käsiteltyihin asioihin ja huomata omat stressitekijänsä. Kirjallisissa yksilötehtävissä tuli hyvin esille omat heikot kohdat, joissa voi parantaa. Erityiskiitos omasta aurinkoisesta olemuksestasi sekä humoristisesta vivahteesta esityksessä 🙂

NAINEN 30 V., “TEHOKAS AJANKÄYTTÖ – VÄHEMMÄN STRESSIÄ, ENEMMÄN TULOKSIA”-TYÖYHTEISÖVALMENNUKSEN JÄLKEEN

Iina Lempinen (e. Rytikangas) on valovoimainen ja innostava esiintyjä. Häntä on ilo kuunnella. Valmentajana Iinalla on sydän paikallaan ja aito halu palvella asiakastaan.

MARIKA BORG, PÄÄKOULUTTAJA, REHTORI, ELÄMÄNTAIDON VALMENTAJAN AMMATILLINEN KOULUTUSLINJA NAMASTE OY, GLOBAL LIFE SKILLS TRAINING

Suosittelen ehdottomasti. Iinan työhistoria tukee muutenkin hyvin jäsenneltyä ja karismaattista esitystä.

SARI SUOMINEN, TOIMITUSJOHTAJA, SILTA YRITTÄJYYTEEN – LAHDEN ALUEEN UUSYRITYSKESKUS

Seminaarin asiantuntija on erinomaista palautetta aikaisemmista koulutuksistaan saanut kouluttaja, Elämäntaidon valmentaja Iina Rytikangas Valmiina Coachingista.

MARIA LINDBOM, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, TURUN KAUPPAKAMARI

Huolehdi voimavaroistasi – jaksat paremmin nyt ja tulevaisuudessa -valmennus sai erinomaisen palautteen jäseniltämme Kuopiossa.

JOUNI RÖKSÄ, KOULUTUS- JA TUTKIMUSPÄÄLLIIKKÖ, MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISET SMKJ RY

Pekka Wahlstedt kommentoi 2.5.2011 kirjaani Kehity ja jaksa tiimissä seuraavasti: “Kirja tarjoaa konkreettisia neuvoja, miten parantaa työntekijöiden välistä vuorovaikutusta ja luoda työpaikalle innostava ja motivoiva ilmapiiri. Vaikka kyseessä ovat tiimit, Rytikankaan mukaan kaikki lähtee yksilöstä. Yksilö suodattaa asiat aina joidenkin ennakko-asenteiden läpi, ja asennetta vaihtamalla sama asia voidaan hahmottaa eri tavalla. — Rytikankaan pitkä kokemus näkyy kirjoitus- ja esitystavassa. Sympaattinen ja lukijaystävällinen asioiden esittämistapa virittää lukijan mielen ja asenteet tiimityölle suotuisiksi”.

PEKKA WAHLSTEDT, TALOUSELÄMÄ.FI SIVUILLA

Arkkipiispa Jukka Paarma kommentoi kirjaani “Tehokas ajankäyttö – vähemmän stressiä, enemmän tuloksia” viisaaksi ja opettavaiseksi luennollaan “Arvot ja armo” Helsingin Yliopiston Studia Generaliassa.

ARKKIPIISPA JUKKA PAARMA

Olin Iinan oppilaana LCF Life Coach opintojeni parissa. Iinan valovoimainen ja kannustava tyyli opastaa meitä tulevia valmentajia innosti minua ja opiskelukollegoitani löytämään aivan uusia ulottuvuuksia itsestämme. Iinan kyky rohkaista käyttämään kunkin täyttä potentiaalia rohkeasti avasi myös minulle kokonaan uuden onnellisen elämäntyylin ja jopa uuden ammatin. Olen suuresti kiitollinen siitä yhteisestä matkasta jonka sain Iinan ryhmässä kulkea ja toivon että tiemme kohtaavat usein myös tulevaisuudessa. Suosittelen lämpimästi Iinan valmennuksia kenelle tahansa joka kaipaa uutta suuntaa elämäänsä tai kaipaa apua pienenpiinkin haasteisiinsa, kuten esim.ajanhallintaan!

SUSANNA ROSSI, MYYNTIJOHTAJA, VALMENTAJA